Onze werkwijze

Werkwijze van ITValidation

Bij ITValidation volgen we een gestructureerde en effectieve werkwijze om optimale resultaten te behalen en de hoogste kwaliteit te waarborgen. Onze werkwijze omvat verschillende zorgvuldige stappen.

ITValidation gaat als volgt te werk.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we graag met u in gesprek over de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat, met name op het gebied van IT. We willen een diepgaand inzicht krijgen in uw specifieke behoeften, pijnpunten en doelstellingen, zodat we kunnen bepalen hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar uw verhaal. We willen weten welke obstakels u tegenkomt bij het beheren van uw IT-omgeving, welke knelpunten er zijn in uw bedrijfsprocessen en welke doelen u wilt bereiken. Op basis van deze informatie kunnen we een duidelijk beeld vormen van uw situatie en nagaan hoe onze diensten en expertise kunnen helpen.

We zullen onze ervaring en kennis inzetten om mogelijke oplossingen en strategieën voor te stellen die aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw IT-infrastructuur, het implementeren van nieuwe technologieën, het bieden van support of het verbeteren van uw beveiligingsmaatregelen, we zullen samen met u kijken naar de meest effectieve manier om uw IT-uitdagingen aan te pakken.

Het kennismakingsgesprek is een gelegenheid voor u om ons te leren kennen en te beoordelen of wij de juiste partner zijn om uw IT-doelen te realiseren. Het is ook een kans voor ons om meer te weten te komen over uw bedrijf en specifieke behoeften, zodat we een op maat gemaakte aanpak kunnen ontwikkelen.

Wij geloven in open communicatie en transparantie, dus tijdens het gesprek kunt u ook al uw vragen stellen. We zullen graag alle details en verduidelijkingen geven die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw IT-uitdagingen aan te pakken.

Met genoegen stellen wij de notulen op van ons eerste kennismakingsgesprek en bespreken we de vervolgstappen met u.

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek hebben we uitvoerig gesproken over uw bedrijf en de IT-uitdagingen waarmee u te maken heeft. We hebben uw specifieke behoeften en doelstellingen besproken en hebben zorgvuldig geluisterd naar uw zorgen en wensen.

In deze fase zullen we op basis van de notulen van fase 2 (opvolging contact) de gewenste dienstverlening bepalen. Dit is een cruciale stap om de gewenste output vast te stellen en ervoor te zorgen dat we aan uw specifieke behoeften voldoen.

Samen met u zullen we uw specifieke behoeften en doelen zorgvuldig analyseren. We zullen ons verdiepen in uw bedrijfsprocessen, uitdagingen en verwachtingen, zodat we een diepgaand inzicht krijgen in wat u nodig heeft. We zullen de notulen gebruiken als leidraad om ervoor te zorgen dat alle besproken punten en vereisten worden meegenomen.

Op basis van deze analyse zullen we de optimale dienstverlening bepalen die aansluit bij uw wensen. We zullen kijken naar de benodigde IT-oplossingen, technologieën, processen en ondersteuning die nodig zijn om uw doelen te bereiken. We zullen streven naar een op maat gemaakte aanpak die aansluit bij uw bedrijf en de gewenste resultaten oplevert.

In deze fase is de offerte ondertekend en gaan we aan de slag met maken van een plan van aanpak.

In deze fase is er helder wat er speelt in uw IT-domein. Welke risico’s er zijn maar ook welke mogelijkheden er zijn. Meestal zijn kostenbesparingen ook te realiseren. Het plan van aanpak zal gebruikt worden voor de projectuitvoer (fase 6).

In deze fase zal het project zijn uitvoer kennen. Of zullen wij overgaan tot het opleveren van een advies rapport. Ook kan deze fase de start zijn van het IT-beheer (contract).

Na de realisatiefase (stap 6) is het voor ons zeer belangrijk dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We zullen tijdens de realisatiefase regelmatig bevragen of u tevreden bent maar ook na de realisatiefase. Bij ons kunt u altijd terecht met vragen of zorgen!

Vragen? Neem contact met ons op!

06 396 72468

info@itvalidation.nl