ICT TCO Calculatie

Een ICT TCO calculatie laten maken

Het is bij het opstellen van een nieuw ICT plan een goed idee om hier vooraf een ICT TCO calculatie van te laten maken. Met een IT TCO calculatie weet u al van tevoren wat u tijdens de gehele levensduur van een product of project allemaal moet betalen hieraan. TCO staat voor Total Cost of Ownership, oftewel de gehele kosten in de periode dat u een product of dienst in huis heeft. Ook bij een een IT traject is het verstandig om hier al van tevoren helemaal bij op de hoogte te zijn wat voor kosten u in deze periode allemaal kunt verwachten. U kunt deze ICT TCO calculatie uit laten voeren door ITValidation.

Een IT TCO Calculatie op maat

Wilt u voordat u een ingrijpend project gaat starten al van tevoren weten wat voor kosten dit allemaal met zich mee gaat brengen? Dan raden we u ten sterkste aan om ons de TCO calculatie te laten maken. Bij ons heeft u namelijk te maken met mensen die veel ervaring hebben op gebied van het ontwerpen en valideren van IT trajecten. We kunnen voor u een geheel traject van de grond af aan ontwerpen, maar kunnen ook een uitgebreide analyse maken van een traject dat u door een ander bureau heeft laten ontwikkelen. Ook het maken van een goede, betrouwbare IT TCO calculatie hoort hierbij.

Meer weten over TCO calculaties?

Als u op het punt staat om een IT traject op te starten, dan is het belangrijk dat u van alle facetten die hierbij om de hoek komen kijken op de hoogte bent. Dit gaat zodoende ook om de totale kosten die er bij een project om de hoek komen kijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het opstarten van een IT project voor uw bedrijf? Ook dan staan wij klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. ITValidation is een bureau dat alle kennis in huis heeft die nodig is om veilig uw ICT traject op te starten.

Vragen? Neem contact met ons op!

085-0292296

info@itvalidation.nl