ICT Second opinion

Een second opinion voor uw IT project

U staat op het punt om een nieuw IT project op te starten bij uw bedrijf? U heeft hier een bedrijf voor ingeschakeld, maar wilt hier toch graag eens naar laten kijken door een buitenstaander met verstand van zaken? Dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met ITValidation. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten hoe een IT project beoordeeld moet worden. Wij hebben zelf al heel wat IT trajecten voor bedrijven ontworpen en gaan dan ook graag eens grondig kijken of ook uw traject goed in elkaar zit. Die IT second opinion zit bij ons dan ook wel goed. Wij bekijken alle belangrijke elementen van het ontwerp van uw project.

Een IT second opinion aanvragen

Bij ITValidation hebben we de kennis in huis om uw bedrijf aan een perfect IT traject te helpen. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u zeker wilt weten dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe IT traject. Maar het gaat bij ons niet alleen maar om de kosten van een IT traject. Wordt er door het bureau dat uw traject ontwerpt wel gebruik gemaakt van de juiste software? Het is bijvoorbeeld prima mogelijk om een minder uitgebreide licentie te gebruiken, als u toch al van tevoren weet dat een groot deel van de mogelijkheden van uw software pakket onbenut blijven.

IT Second opinion

Voor een ICT Second opinion op maat zit u bij ITValidation goed. Onze experts bekijken het plan dat voor u is opgesteld en maken hier noodzakelijke veranderingen in aan. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat u en uw personeel straks gebruik kunnen maken van de juiste software. Uw mensen zitten er niet op te wachten ingewikkelde opties te moeten gebruiken als dit ook allemaal een stuk makkelijker kan.

Vragen? Neem contact met ons op!

085-0292296

info@itvalidation.nl