Onze Diensten

ITValidation is uw betrouwbare partner voor het optimaliseren van uw IT-omgeving. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om bedrijven en organisaties te helpen bij het realiseren van hun gewenste (project)resultaten en bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw IT-processen, het leveren van ondersteuning aan uw interne IT-afdeling of het bieden van strategisch advies, wij staan voor u klaar. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om uw IT-landschap naadloos te laten functioneren en u de nodige technologische voordelen te bieden.

De diensten van ITValidation:

Met onze IT-beheer dienst zorgen wij ervoor dat uw IT-omgeving probleemloos functioneert, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij waarborgen de continuïteit van uw ICT. Door middel van continue monitoring op afstand houden wij de situatie nauwlettend in de gaten. Vaak detecteren wij mogelijke problemen al voordat u er hinder van ondervindt. Bovendien nemen wij het beheer van updates en back-ups volledig uit handen, wat het gemak en de veiligheid ten goede komt.

Onze diensten omvatten remote monitoring, onderhoud en beheer. Indien nodig bieden wij ook on-site ondersteuning.

Wij zorgen ervoor dat dat de bedrijfskritische gegevens beschermd zijn. Tegenwoordig is een virusscanner niet langer afdoende. We bieden diverse opties aan die elkaar versterken en ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt als aanvullende beveiligingsmaatregelen.

Welke specifieke maatregelen jouw bedrijf precies nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidige security staat (niveau) van de ICT-omgeving. Daarom bieden wij altijd gratis advies vooraf, gebaseerd op een kosteloze Quickscan.

Uw partner voor uitbesteding van ICT-projecten

Bent u geconfronteerd met complexe vraagstukken met betrekking tot uw ICT-omgeving? Heeft u behoefte aan deskundig advies over de toekomst en optimalisatie van uw ICT-infrastructuur? Overweegt u een migratie naar de cloud?

De wereld van ICT is constant in beweging en biedt een breed scala aan veranderingen en mogelijkheden. Bij ITValidation zijn we uw betrouwbare partner voor al uw ICT-vraagstukken en denken we graag met u mee.

Niets is zo veranderlijk als de IT-wereld. Nieuwe technologieën zorgen voor een explosieve groei in de markt, wat automatisch leidt tot groeiende ICT-afdelingen. Soms zijn er echter extra handen nodig met de juiste expertise om deze groei te ondersteunen. Bij ITValidation hebben we professionele experts die u kunnen bijstaan bij uw ICT-projecten.

Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het migreren naar de cloud, het uitvoeren van upgrades of het bieden van technische ondersteuning, onze professionals staan klaar om u te helpen. Met hun ervaring en expertise zorgen ze voor een vlotte en succesvolle uitvoering van uw ICT-projecten.

Vertrouw op ITValidation als uw partner voor het uitbesteden van ICT-projecten. Samen zorgen we voor de juiste oplossingen en realiseren we uw ICT-doelstellingen.

Veilig en efficiënt werken in de cloud De mogelijkheid om veilig en efficiënt te werken in de cloud is essentieel geworden voor moderne bedrijven. Bij ITValidation bieden wij een beveiligde online werkplek in de cloud, waarmee je kunt werken zoals je op kantoor zou doen, maar dan vanaf elke locatie en elk apparaat.

Met onze cloud werkplek heb je overal toegang tot je data en programma’s, wat zorgt voor flexibiliteit en productiviteit. Of je nu thuiswerkt of onderweg bent, je kunt altijd naadloos verbinding maken met je eigen desktop en al je bestanden en programma’s in de cloud.

Bovendien zorgen wij een helpdesk en secure backups, zodat je altijd kunt rekenen op ondersteuning en de veiligheid van je gegevens gewaarborgd is.

Een ander voordeel van onze cloud werkplek is de kostenbesparing. Met onze oplossing kun je tot wel 50% besparen op je ICT-kosten, terwijl je profiteert van geavanceerde beveiliging en de nieuwste technologieën.

Kortom, met de ITValidation Online Werkplek kun je veilig en efficiënt werken, waar je ook bent. Ontdek de voordelen van onze cloud werkplek en ervaar de vrijheid en flexibiliteit die het biedt voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Wilt u de dienstverlening van uw IT-afdeling naar een hoger niveau brengen? En uw IT meer richten op de business? En dit zonder lang en duur adviestraject?

Met onze rapportage diensten bieden u een objectief inzicht in de prestaties en mogelijkheden van uw IT-omgeving. Met behulp van geavanceerde rapportagetools leveren wij gedetailleerde en overzichtelijke rapporten die u helpen bij het identificeren van verbeterpunten en het nemen van strategische beslissingen.

Onze rapportage diensten geven u een compleet inzicht in de status van uw IT-activiteiten, de performance van uw systemen en de benutting van uw IT-middelen. Met behulp van deze inzichten kunt u uw IT-strategie nauwkeurig afstemmen op uw bedrijfsdoelen en gerichte verbeteringen doorvoeren.

Kies voor onze rapportage diensten en ontdek hoe u de maximale waarde uit uw IT-afdeling kunt halen, zonder dat u vastzit aan langdurige en kostbare adviestrajecten.

Onlangs heeft de firma: Alligator (te Rotterdam) deze dienst afgenomen bij ons. Bekijk deze klant casus hier: Alligator Rotterdam

IT-Healthcheck:

Optimaliseer uw IT-omgeving op basis van onze health check dienst.
Bij de uitvoer van deze dienst evalueren onze experts de huidige status van uw IT-omgeving en identificeren ze de sterke en zwakke punten van uw IT-omgeving we geven tevens praktische aanbevelingen voor de toekomstige ontwikkeling van uw IT-omgeving.

Wat biedt onze IT-health check?

✔ Een gratis videovergadering van 20-30 minuten;
✔ Objectieve analyse van uw IT-omgeving door ons deskundige team;
✔ Op maat gemaakte aanbevelingen die u helpen uw IT-omgeving te optimaliseren;
✔ We helpen u bij het oplossen van eventuele infrastructuur problemen en adviseren u bij komende veranderingen in de IT-strategie;

Vragen? Neem contact met ons op!

06 396 72468

info@itvalidation.nl